VIZSGÁLATOK A LITHOTERÁPIÁS ÉS RADIOLÓGIAI INTÉZETBEN

KÉRJÜK VÁLASSZA KI, MELY VIZSGÁLATUNKKAL KAPCSOLATBAN SZERETNE BŐVEBB INFORMÁCIÓT KAPNI

ÁLTALÁNOS RÖNTGEN-DIAGNOSZTIKAI SZAKELLÁTÁS

A Semmelweis Kórházban 2006 óta végzünk radiológiai tevékenységet. A járóbeteg szakellátást a Rendelőintézetben látjuk el, a belgyógyászati röntgenben fekvő és járóbeteg szakellátást végzünk munkanapokon 7:30 – 15:00 óráig.

CSONTSŰRŰSÉGMÉRÉS

A csontritkulás, vagy más néven osteoporosis az utóbbi évtizedekben minden földrészen kiemelkedő problémává vált. Az osteoporosis lényege a csontok tömegének, avagy sűrűségének csökkenése egy olyan alacsony szintre, amikor a csont könnyen törékennyé válik.

ÁLTALÁNOS ULTRAHANG-DIAGNOSZTIKAI SZAKELLÁTÁS

A hagyományos hasi és kismedencei vizsgálatokon kívül izületi, nyaki és végtagi lágyrész, here és érvizsgálatokat végzünk. A vizsgálatokat modern Philips HDI 4000 típusú készülékkel végezzük, háziorvosi beutalóval érkező betegeknek előjegyzést adunk.

EMLŐVIZSGÁLÓ CENTRUM

Ma a korszerű mammográfiás berendezések 90% feletti találati biztonságot nyújtanak. A felvételektôl függően további vizsgálatokra lehet szükség, emlő ultrahangra és mintavételekre. A mammográfia és az ultrahang együttes alkalmazása 95-98%-os biztonságot nyújt.

FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI SZAKELLÁTÁS

Minden munkáltató valamennyi munkavállalója számára köteles foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást biztosítani. Előzetes egyeztetés alapján cégeknek, intézményeknek vállaljuk foglalkozás-egészségügyi szakellátását, melyet megbízási szerződés keretében végzünk.

CT LABORATÓRIUM

A CT berendezés magas technikai színvonala lehetőséget nyújt számos betegség korai és korrekt diagnózisához. Természetesen egyéb vizsgálatokra is szükség lehet, de a CT gyakorlatilag fájdalmatlan módon rendkívül nagy diagnosztikai haszonnal bír.

ESWL – MŰTÉT NÉLKÜLI EPE ÉS VESEKŐ ELTÁVOLÍTÁS

A beavatkozás fájdalommentes az esetek nagy százalékában semmilyen érzéstelenítést nem igényel. A vesebetegek mintegy 90%-a esetében alkalmazható az ESWL kezelés. További előnye a rendkívül rövid gyógyulási idő.

KAPCSOLAT

 

3529 Miskolc, Bottyán János utca 3.

Levelezési cím:
3523 Miskolc, Pf. 77.

Tel.: +3646-560-000

Mobil: +3620/434-2955

E-mail: aamedkft@gmail.com

 

AKTUÁLIS AJÁNLATAINK!

Intézményünk pályázatot hirdet  az alábbi poziciókra:

Radiológus szakorvos,
Foglalkozás-egészségügyi szakorvos,
Urológus szakorvos,
Klinikumban járatos szakorvos