CT LABOR

Intézményünkben 2003. május óta rétegvizsgáló (CT) is működik. A CT berendezés magas technikai színvonala lehetőséget nyújt számos betegség korai és korrekt diagnózisához. Természetesen egyéb vizsgálatokra is szükség lehet, de a CT gyakorlatilag fájdalmatlan módon rendkívül nagy diagnosztikai haszonnal bír. Intézményünkben üzemeltetett berendezés Philips típusú, az ún. sokszeletes gépek közé tartozik.

A berendezés az EU-előírásoknak is megfelel, az alkalmazott sugárdózist méri, így a technikai paraméterek beállításával a sugárterhelés minimalizálható. A vizsgálatot a kezelőorvos javasolja, melyet követően telefonon vagy személyesen történik az előjegyzés. A vizsgálati idő rendkívül rövid. A vizsgálat napján történik a kiértékelés.

A VIZSGÁLATOKAT VÉGZŐ ORVOSOK
Dr. Krizsó Eszter – Osztályvezető radiológus főorvos
Dr. György Iringó Zsuzsanna – adjunktus

Ezen tevékenységünk jelenleg nem finanszírozott, ezért jelenleg csak magánellátás keretén belül azonnal igénybe vehető a hét minden napján!
CT laboratóriumunk munkanapokon 7:30-tól 19:30-ig áll rendelkezésre.

A COVID BETEGSÉGEN ÁTESETT NEGATÍV TESZTTEL RENDELKEZŐ PÁCIENSEK RÉSZÉRE MELLKASI CT VIZSGÁLAT VÉGZÉSÉT BIZTOSÍTANI TUDJUK UTÁNKÖVETÉS CÉLJÁBÓL. AMENNYIBEN A VIZSGÁLAT UTÁN POZITÍV ELVÁLTOZÁST ÉSZLELÜNK, TÜDŐGYÓGYÁSZATI SZAKRENDELÉSÜNK RENDELKEZÉSRE ÁLL (Dr. Tóth Erzsébet főorvos).

KAPCSOLAT

 

3529 Miskolc, Bottyán János utca 3.

Levelezési cím:
3523 Miskolc, Pf. 77.

Tel.: +3646-560-000

Mobil: +3620/434-2955

E-mail: aamedkft@gmail.com

 

AKTUÁLIS AJÁNLATAINK!

Intézményünk pályázatot hirdet  az alábbi poziciókra:

Radiológus szakorvos,
Foglalkozás-egészségügyi szakorvos,
Urológus szakorvos,
Klinikumban járatos szakorvos