ORVOSI LABORATÓRIUM

SARS-COV ellenanyag szint mérés:

Azoknak a pácienseknek ajánljuk, akik átestek a betegségen, vagy megkapták a védőoltást és kíváncsiak az ellenanyag szintjükre. Az eredmény alkalmas védettségi igazolvány igénylésre.

SARS-COV antigén Rapid teszt:

Azoknak a pácienseknek ajánljuk, akik kíváncsiak arra, hogy jelen pillanatban fertőzöttek-e korona vírussal, illetve azoknak, akik határátlépéshez, és rendezvényen való részvételhez igénylik.

SARS-COV PCR:

Azoknak a pácienseknek ajánljuk, akik nincsenek beoltva, nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, vagy tünetet produkálnak és igazolni szeretnék a koronavírus fertőzést.

Post-Covid csomag:

A csomag tartalmazza a szervspecifikus vizsgálatokat, amelyek a betegség lezajlása után visszamaradtak. Tartalmazza a máj-vese funkciókat, gyulladásos paramétereket, szívspecifikus enzimeket, sepsis markert, valamint mikro-és makro embólia kimutatására szolgáló vizsgálatot. Azoknak a betegeknek ajánljuk, akik átestek a fertőzésen és még hetek, hónapok óta rosszul érzik magukat, valamint tüneteket produkálnak.

Pajzsmirigy csomag:

Átfogó képet ad a pajzsmirigy működéséről. Hazánkban statisztika szerint a lakosság 10 %-át érinti a betegség, de valójában sokkal több beteg szenved pajzsmirigy betegségben. Olyan életfontosságú hormonok termeléséért felelős e szervünk, mely befolyásolja a szívritmust, a fogamzást, az anyagcserét, a hőszabályozást. Fogyási és hízási képtelenség, valamit gyakori vetélés, teherbeesési képtelenség. A csomag tartalmazza: TSH, FT3, FT4, Anti-TPO. Anti-TG. Azoknak a betegeknek ajánljuk, aki ismert pajzsmirigy beteg, és a gyógyszer szedését szeretné ellenőrizni, vagy aki a tünetek alapján gyanakszik a betegségre, de a szakorvosi vizsgálat nélkül kívánja igénybe venni a vizsgálatot.

Vastagbél szűrőcsomag:

Tájékoztatást ad a hasnyálmirigy és a vastagbél állapotáról, a gyulladásos folyamatoktól kezdve a degeneratív tumoros folyamatokig. A vizsgálat olyan székletvizsgálatot is tartalmaz, mely humán vérre specifikus, tehát nem kell előtte diétázni, mert sem a zöldségek, sem a húsok fogyasztása után nem ad ál pozitív eredményt. Olyan betegeknek ajánljuk, akik arra gyanakodnak, hogy véres a székletük, akik elmúltak 50 évesek, akiknek már volt vastagbél gyulladásuk-vagy vastagbél rákjuk, és azoknak, akik megelőzés szempontiából kíváncsiak az állapotukra.

Női szűrőcsomag:

Felvilágositást ad a női szervek állapotáról, illetve a női hormonok mennyiségéről. A csomag tartalmazza a E2 (ösztrogén, Progeszteron, FSH, LH, Prolaktin, Anti-Müller, Ca-15-3, CA-125 vizsgálatokat. A csomagot ajánljuk mind a fiatal pácienseknek, akik gyermekvállalás előtt állnak, de sikertelen a próbálkozás, illetve az idősödő menopausa küszöbén álló pácienseknek, akik vérzésproblémával és egyéb zavarokkal küszködnek, valamint annak, aki kíváncsi rá, milyen állapotban vannak a női szervei. A csomag tartalmaz mell- és petefészek tumormarkert is, ami önmagában szűrővizsgálatra nem alkalmas.

Férfi szűrőcsomag:

Tartalmazza a férfi hormonokat , vastagbél tumormarkert, gyulladásfaktort. Azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik elmúltak 50 évesek, és megelőzés szempontjából végeztetik el a vizsgálatot. Továbbá azoknak, akiknek ismert Prostata betegségük, vagy vastagbél betegségük van, és ellenőrizni szeretnék az értéküket.

Kis rutin:

Tartalmazza az alap laborvizsgálatokat, cukor, máj-vese funkció, koleszterin+triglicerid, húgysav, ionak, vérkép.

Nagy rutin:

Tartalmazza a kis rutint, illetve kiegészül gyulladásos paraméterekkel és TSH vizsgálattal.

VIZSGÁLATAINK ÁRJEGYZÉKE

ORVOSI LABORATÓRIUM

SARS-COV ellenanyag szint mérés (Centaur-teszt)

11 000 ft

SARS-COV antigén Rapid teszt

11 000 ft

SARS-COV PCR

19 500 ft

Post-Covid csomag

22 000 ft

Pajzsmirigy csomag

9 000 ft

Vastagbél szűrőcsomag

9 000 ft

Női szűrőcsomag

20 000 ft

Férfi szűrőcsomag

10 000 ft

Kis rutin

6 000 ft

Nagy rutin

10 000 ft